Velika pomoć udruzi Ljubav na djelu

Piše
Dijana Šimunić

Oct 13, 2016

Jacques Houdek, Gazde, vaterpolisti Mladosti i mnogi drugi ostvarili su svoju misiju i prikupili potrebna sredstva za pomoć mališanima.

Donacijski koncert Tamburaške legende za dječji osmijeh, koji se održao u Lisinskom, ispunio je svoju misiju. Jacques Houdek uz pratnju tamburaškog sastava Prijatelji, Gazde, Begini, Slavonske Lole i Šima Jovanovac više od dva su sata zabavljali publiku, a koncert će zasigurno dugo ostati u sjećanju svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji.

Pomogle i hrvatske zvijezde

Glumice Bojana Gregorić Vejzović i Ana Gruica, TV voditeljica Lana Pavić, vaterpolisti zagrebačke Mladosti predvođeni reprezentativcem Lukom Bukićem, samo su neki od brojnih poznatih koji su svojim dolaskom pomogli da se prikupe sredstva potrebna za obnovu triju apartmana u Zagrebu za djecu oboljelu od zloćudne bolesti.

Ispunjena misija

Zajedno smo ispunili našu misiju i krećemo u obnovu ovih stanova koji su u dosta derutnom stanju. Najvažnije je osigurati stroge higijenske uvjete koji su osnova djeci koja su u Zagreb došla iz cijele Hrvatske na liječenje. Zahvaljujem svima koji su donirali sredstva bilo kupljenom ulaznicom ili pak izravnom donacijom. Već danas krećemo s obnovom stanova. Naša misija se nastavlja i Udruga Ljubav na djelu nastavlja s aktivnostima kojima je cilj sretnije sutra ovih hrabrih mladih ljudi, rekla je predsjednica Udruge Ljubav na djelu Ljiljana Vuletić.

Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Hrvatskoj godišnje između 150 i 180 djece te mladih oboli od malignih bolesti. Većina njih dolazi iz obitelji slabog imovinskog statusa i zadaća svih nas je pomoći u razmjerima koliko nam mogućnosti dozvoljavaju.

Komentari